Unitate pentru schimbare

Pentru aducere aminte

Pot autoritățile statului să se înțeleagă cînd domnește corupția ? Sunt convins că toate compromisurile vor eșua, pentru că esența corupției există în concepția de partid politic. Strămoși noștri au dorit o națiune făurită în libertate, dedicată noțiuni că toți oamenii s-au născut egali, întrebare ? Care este trăinicia unei națiuni sau a oricărei nații care se dedică acestei idei, oare cei care și-au jertfit viața cu adevărat acestei idei mai contează, trebuie să ne asigurăm că jertfa lor nu a fost în zadar că această nație vegheată de Dumnezeu va renaște întru libertate și că guvernarea oamenilor de către oameni, pentru oameni o să dăinuiască veșnic pe pământ.

Vă aduc aminte că în anul 1866 Cuza a fost obligat să abdice de către o largă coaliție a partidelor vremii, denumită și Monstruoasa Coaliție, din cauza orientărilor politice diferite ale membrilor săi, care au reacționat astfel față de manifestările autoritare ale domnitorului, au preferat să aducă la domnie un venetic în persoana lui Carol de Hohenzollern-Sigmaringen care a acceptat să devină principe al României, la 10 mai 1866.

Alexandru Ioan Cuza, restul vieții sale și-a petrecut-o în exil, locuind majoritatea timpului la Paris, Viena și Wiesbaden. A încercat să revină în țară ca persoana privată, dar nu a reușit. Domnitorul Carol I a transmis cererile Consiliului de Miniștri, care a refuzat să acorde permis de intrare în țară. Oare de ce s-a permis reîntoarcerea casei regale în țară ?

Ce se întîmplă în prezent se poate spune că poate fi o repetare a istoriei, se înțeleg cumva clasele politice pentru interesul național? Începînd cu anul 1989 s-a format Monstruoasa Coaliție a zilelor noastre:

  1. clasă politică;
  2. justiție;
  3. presă.

De aceea insist să vă treziți, CONSTITUIȚI COMITETUL DE INIȚIATIVĂ LA NIVEL NAȚIONAL pentru REVIZUIREA CONSTITUȚIEI, implicațivă dacă vreți să nu ne fie confiscată țara și demnitatea, încerc să ridic această idee și poporul să o mențină, constituția oferă puteri dar și obligații trebuie să terminăm cu acest cuib de șerpi, domnesc aceiași derbedei indiferent de culoarea lor politică, este oportunitatea pașnică de a schimba clasa politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.