Unitate pentru schimbare

Partidele politice reprezintă interesul național?

  1. Partidele politice reprezintă interesul național?
  2. Partidele politice ce sunt?

    Dacă răspunsul la prima întrebare este negativă, atunci trebuie să ne aplecăm cu mare atenție asupra celei de-a doua întrebări, adică ce sunt partidele politice? Dacă partidele nu reprezintă interesul național, înseamnă că ele apără interese de grup, care nu au nimic în comun cu interesul general.

    Deci un partid politic nu poate reprezenta un interes general din propria voință, pentru că nu este capabilă de așa ceva, interesul de grup primează celui general, atunci toate eforturile membrilor sunt canalizate spre interesul de grup, dar atenție, acest grup este format din elită și pălmași, care sunt manipulați în jurul unei ideologi inventate de elită, deci elita manipulează pălmași pentru ca să-și atingă obiectivele, iar pălmași obținând și ei o anumită bunăstare, manipulează fără să-și dea seama în folosul elitei.

    Deci mai multe partide, chipurile cu ideologii, învrăjbesc membrii aceleiași comunități în folosul elitelor. Ce înseamnă acest lucru, că aceste elite nu țin cont decât de interesele lor, nu au niciun fel de scrupule pentru atingerea scopului propus (de lider(i)), ne aduc în pragul disperări, ne fac să ne urâm unii pe alți cu motive induse de elite.

Concluzia, partidele reprezintă grupuri de interese care, pentru atingerea scopului sunt în stare de orice acțiuni, războaiele (civile, multinaționale) au fost induse de aceste partide, de ce? Pentru că nu a putut fi controlată puterea acordată acestor elite, trebuie făcuți răspunzători pentru faptele lor, cum? Să nu mai aibă imunitate, să nu mai facă ei legile, ei trebuie să se supună acestora, cei care aplică legile să se supună de asemenea ca orice om obișnuit (nu om simplu, pentru că cei mulți îi plătesc pe cei puțini).

Analizați vă rog, un grup de inși apar pe sticlă și încep să dezbată cu înfocare anumite aspecte „politice”, de care știți și dvs., dar această dezbatere fără o propunere(inițiativă) din partea celor care o dezbat înseamnă manipulare, diferența dintre dezbaterea pe care o facem noi la colțul străzi și dezbaterea acestor pălmași, este că aceștia reușesc să transmită mesaje care ne împiedică să vedem adevărata realitate, pe când dezbaterea făcută de noi nu are niciun efect(cel mult acela de-a ne da unul în cap celuilalt)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.