Unitate pentru schimbare

Nu e bine?

    Nu e bine, decembrie 1989 nu a dus la schimbări democratice, practic a fost confiscată schimbarea de o clasă politică coruptă și fără ideologie iar supunerea oarbă presupune ignoranță la cel ce se supune; ea presupune ignoranță chiar la cel ce conduce: el nu are a cântări, nici a sta la îndoială, nici a raționa; este de ajuns să voiască. Ce face clasa politică actuală? Ne ia totul, după care ne mituiește cu sarmale și mai știu eu ce, făcând în acest fel din noi niște oameni răi, dar ei găsesc în noi niște lingușitori desăvârșiți.

    Dacă analizăm un pic lucrurile observăm că, pentru copii noștri se primesc trei educații diferite care se contrazic, cea a părinților, cea a profesorilor și cea a societății, ultima deturnând pe celelalte două.

    De fapt ce înseamnă democrația? Aceasta presupune o virtute care constă în dragostea de legi și de patrie. Această dragoste presupune ca interesul public să fie necontenit pus înaintea interesului personal, politicienii au dovedit cumva acest lucru elementar a unei democrații pe care ei o aclamă. NU. Ei ar trebui să înțeleagă că, guvernământul ca să-l păstrezi, trebuie să-l iubești, democrația tocmai pe această iubire se bazează și educația copiilor noștri pe aceasta trebuie să se bazeze. Dar ca să o transmitem copiilor noștri, trebuie să o avem noi înainte, de fapt ce transmitem noi generațiilor viitoare? Vă răspundeți fiecare după înțelesul vostru…!?

    Față de cele afirmate vă chem pentru încă odată să delimitați puterea clasei politice, a judecătorilor etc., care sunt plătiți din taxele și impozitele noastre, trebuie să înțelegeți că nu ei ne plătesc, noi îi plătim, ca să ne guverneze, deci legile trebuie să izvorască de la noi nu de la Ei.

COMITETUL DE INIȚIATIVĂ PENTRU REVIZUIREA (MODIFICAREA) CONSTITUȚIEI TREBUIE SĂ PLECE DE LA SOCIETATE ȘI NU DE LA PARTIDE LIMITATE IDEOLOGIC.

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.