Unitate pentru schimbare

Despre Partidele politice!

    Am scris despre partidele politice în repetate rânduri, părerea mea personală o cunoașteți, dar acest subiect nu se poate epuiza ușor. Momentan nu se poate renunța la partide, dar, este clar că trebuie acționat de grabă să îngrădim puterea acestora. De ce? Pentru că altfel acești zgubilitici ne aduc în sapă de lemn, aceștia fiind atât de corupți și fără de ideologie, încât nu sunt în stare să iasă singuri din acest cerc vicios, aceștia nu sunt în stare să se supună legilor democrației (acesta este un alt subiect), nu este suficient să dai libertate unora ca mine să spună vrute și nevrute, ei trebuie să acționeze numai pentru interesul național(patriotism=familie=națiune), care trebuie să se contopească cu interesul de grup, pentru că partidul politic este un grup minoritar în societate, ori din 1989 aceste partide au dezbinat societatea.

    Au trecut alegerile parlamentare, prezența la vot sub 50%, o întrebare firească, pe cine reprezintă aceste partide? Despre vot am mai scris, acesta trebuie să devină obligatoriu, de ce? Pentru că alții și-au dat viața pentru ca să voteze, iar noi nu avem niciun fel de recunoștință pentru acele vieți care au crezut în ceva, aici mă refer la cei care au conceput constituția după 1989, cred că nu realizăm că acesta este un drept fundamental câștigat cu sânge, absenteismul nu este o palmă dată acestor zgubilitici, ci un favor făcut celor fără de ideologie, prelungim o viață nesănătoasă a societăți.

    Nu se va schimba nimic, de ce? Pentru că sunt aceiași protagoniști fără dram de patriotism, fără mândrie de neam, fără frică de Dumnezeu, există o coaliție (monstruoasă) între politic, magistrați (care favorizează cu bună știință destrămarea familiei) și presă cu ajutorul căreia manipulează societatea (Televiziunea publică și Radioul nu sunt publice decât prin prisma taxelor pe care le plătim).

SOLUȚIA

FORMAREA COMITETULUI DE INIȚIATIVĂ PENTRU REVIZUIREA (O NOUĂ CONSTITUȚIE) LA NIVEL NAȚIONAL, CEI MULȚI ÎI ÎNVING PE CEI PUȚINI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.