Unitate pentru schimbare

Despre mine

ReluÎn primul rând sunt mândru că aparţin acestui popor, un neam cu oameni deosebiţi, bineânţeles, dacă facem abstracţie de cei care ne-au condus destinele până acum, pe care îi consider că nu au fost, şi nu sânt români, dar noi, cum suntem un popor tolerant le-am permis să-şi bată joc de noi.

Unii spun că din ignoranţă, alţi din slăbiciune, Eu zic că le-am permis din bun simţ şi din nobleţea ce ne caracterizează ca neam, a fi patriot înseamnă mult, dar, din păcate mulţi dintre noi nu conştientizăm acest aspect. Da, sunt patriot şi ţin foarte mult la demnitatea de român.

Cum arăt, se observă în poză, ca statură nu sunt nici scund, nici înalt, statura mea este potrivită.

De mic mi-a plăcut sportul şi drumeţiile în natură pe care reuşesc să nu o deranjez cu prezenţa mea, nu las urme evidente pe unde trec, dimpotrivă încerc să îndrept urmele lăsate de alţii.

Când vorbesc, de obicei, fac multe gesturi pe care încerc să le controlez. Încerc să-mi fac şi portretul moral, atât cât m-am putut studia în timpul care a trecut peste mine, consider că mă cunosc destul de bine, şi nu voi ocoli să spun calităţile dar şi defectele pe care le am.

De felul meu sunt melancolic, dacă în tinereţe râdeam mult, cu trecerea anilor râsul meu a devenit tot mai rar, contrar temperamentului meu, însă atâtea împrejurări au sporit starea de melancolie, încât de cele mai multe ori visez în tăcere, cu străini sunt foarte rezervat, şi chiar cu cei pe care-i cunosc nu mă port prea deschis.

În tinereţe, nu m-am dat în vânt după şcoală, îmi plăcea chiar să chiulesc de la ore, eram în anturaje nu tocmai potrivite, dar, în permanenţă am ştiut când trebuie să mă opresc. Matematica şi gramatica au fost două materii grele pentru mine, dar încerc să îndrept aceste lipsuri, în schimb mi-a plăcut istoria, literatura şi filozofia cu care am cochetat puţin, dar nu suficient de mult.

Nu-mi place să vorbesc pe ocolite, nu mi-e ruşine cu defectele mele pe care încerc să le îndrept, dar nici calităţile pe care consider că le am nu încerc să le micşorez. Consider că sunt inteligent, deşi vorbesc cu uşurinţă, am o memorie bună şi gândesc cu limpezime, exprimarea mea este destul de aproximativă, nu sunt precis în vorbire.

Să citesc îmi place în special cărţi de informatică, cu care mă înţeleg foarte bine, cunosc HTML, ştiu destul de bine limbajul PHP, ştiu să fac o foaie de stil etc., de asemenea ştiinţele economice nu sunt străine de mine, terminând şi facultatea cu acest profil.

Nu-mi displac controversele, deseori îmi susţin părerea cu prea multă căldură, dar nu încerc să impun nimănui părerea mea, când cineva apără o cauză nedreaptă pot deveni foarte puţin rezonabil.

Prietenii îi respect, rabd proasta lor dispoziţie, consider că loialitatea şi respectul reciproc trebuie să fie piatra de temelie într-o astfel de relaţie. Accept să mi se spună cu sinceritate şi în termeni respectuoşi defectele mele, asupra cărora mă aplec cu foarte multă atenţie şi, nu port ranchiună celui care mi le-a spus.

Curios din fire nu sunt, ştiu să păstrez un secret. Mă ţin de cuvânt şi nu mi-l încalc niciodată, indiferent de consecinţe. O acţiune sau un lucru îl duc până la capăt, perseverenţa mă caracterizează […]

2 Responses to Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.