Unitate pentru schimbare

De ce trebuie format COMITETUL DE INIȚIATIVĂ?

Revizuirea Constituției trebuie să ne aparțină, de ce, pentru că legea fundamentală trebuie să fie a poporului, nu a „politicienilor”, dacă vrem să schimbăm cu adevărat situația în care ne aflăm, dacă vrem să-i aducem în legalitate pe „politicieni”, trebuie să formăm urgent acest COMITET DE INIȚIATIVĂ pentru REVIZUIREA CONSTITUȚIEI.

Au trecut 27 de ani, timp în care clasa politică a demonstrat de ce este în stare, de aceea nu trebuie să mai plece de la ei nicio inițiativă legislativă de acest gen, vine acum campania, încep să se împroaște cu noroi uni pe alții, uitând un lucru esențial, toți au trecut pe la borcanul cu miere, dar o fac cu un scop, să ne abată atenția de la adevăr cu minciunile lor.

Trebuie depolitizată societatea, pentru simplul motiv că dacă facem o paralelă între perioada comunistă și cea de acum, numirile în funcțiile cheie se făceau (se fac) pe criterii politice, oare de ce tolerăm ca un grup minoritar să-și bată joc de valorile adevărate, sau mai bine zis, voi, valori adevărate din justiție, sănătate, învățământ(pentru că, sunt convins că existați) etc., de ce vă lăsați călcată demnitatea  în picioare de politruci.

Am scris în repetate rânduri, poziția mea față de clasa politică, pe care o consider anacronică, datorită clasei politice se întâmplă toate nenorocirile, pentru simplul motiv că nu este limitată puterea acestora. Nu trebuie să fiți de acord cu ce spun eu numai dintr-un singur punct de vedere, acela că trebuie să formăm acest COMITET DE INIȚIATIVĂ, restul vine din dezbateri, dacă va exista acest comitet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.