Unitate pentru schimbare

Cine este de vină ?

Oare mai țineți minte ce spunea Octavian Goga în 1916, despre clasa politică românească:

„Țară de secături, țară minoră,
căzută rușinos la examenul
de capacitate în fața Europei.

Aici ne-au adus politicienii ordinari,
hoții improvizați astăzi în moraliști,
miniștri care s-au vândut o viață întreagă,
deputații contrabandiști.

Nu ne prăbușim
nici de numărul dușmanului,
nici de armamnetul lui,
boala o avem în suflet,
e o epidemie înfricoșătoare
de meningită morală.”

este vorba despre clasa politică din timpul regelui, căruia nemernicii din timpul de astăzi îi ridică ofrande, îi atribuie merite pe care nu le-a avut niciodată, oare ce urmăresc acești trădători de țară…?

Oare nu putem realiza că suntem zi de zi umiliți de o minoritate, care ar trebui să lucreze în folosul comunității, ce au făcut acești derbedei pentru societate ? Când vorbim de stat despre ce vorbim? vorbim de o corupție ordinară și infectă, acesta este statul, căutăm vinovați pentru tragedia din clubul din București, aici trebuie să-i căutăm, aceștia sunt vinovați în proporție de 90%, patronilor revenindu-le 10% din vină.

Afirmația nu este gratuită, vedeți cum se simt acești zei în comparație cu noi, niște amărâți de plebei care ne căciulim când mergem la funcționarii publici, care tremurăm de frică când vin în control acești zmei neînfricați ai dreptății numai de ei știută, că de, fără șpagă și ploconeli nu se pot obține avize de funcționare, de construcție etc.

Infracțiunea comisă de un înalt demnitar este de 1000 de ori mai gravă chiar decât un omor comis de un psihopat, de ce? Pentru că acest demnitar înalt ne-a adus în sapă de lemn, în timp ce el se îmbogățește, ce pățesc ei? După câteva luni sau ani ies bine mersi la lumină și fac pe cinstiți cu noi, ei sunt o mană cerească pentru mass-media…

Cu ce drept își majorează acești derbedei salariile și pensiile, au făcut ei ceva pentru societate, merită ei să fie plătiți de noi toți?

Și pentru aceste considerente și pentru multe altele vă chem să constituim COMITETUL DE INIȚIATIVĂ PENTRU REVIZUIREA CONSTITUȚIEI, legea fundamentală trebuie să plece de la noi, să arătăm că noi cei mulți suntem stăpânii și nu invers, trebuie să limităm puterile acestor ciocli, trebuie să-i facem să răspundă în fața legii cu adevărat, vezi mai multe aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.