Unitate pentru schimbare

Atenție, vor să ne învrăjbească!

Abuzul de putere realizat de clasa politică este fără precedent, nu a contat ieșirea în masă a populației, ei trebuie să elibereze penali, ei trebuie să albească dosarele lor de infractori, mai mult amenință cu contramanifestații, adică ce înseamnă asta? Vor să ne încaiere, vor să ne dușmănim, vor să dezbine și mai mult, aceasta este ideologia clasei politice, dezbinarea, ura, minciuna, hoția, și din păcate noi nu putem combate această situație pentru că suntem dezbinați. ATENȚIE CLASA POLITICĂ, INDIFERENT DE „ORIENTARE” ESTE ANACRONICĂ.

    Concluzia, așa cum am mai afirmat, guvernul nu trebuie să emită ordonanțe, aceste ordonanțe sunt principala sursă a corupției, pe lângă numirile făcute de parlamentari și președinte pentru funcțiile principale din stat. Guvernul trebuie să guverneze în numele legii, nu să se substituie parlamentului, el poate propune legi parlamentului pe care să le motiveze în plen, de ce sunt necesare și urgența lor, membrii guvernului nu trebuie protejați de Constituție prin art. 108, art. 109, membrii guvernului nu trebuie să răspundă numai politic, aceștia trebuie să se supună legilor ca noi toți.

    Poate ați remarcat, toate discuțiile dezaprobă această ordonanță, dar niciun protagonist nu vine cu soluția, ce înseamnă, nu cumva manipulare a celor care apără valorile lor nesimțite, aceștia nu au niciun interes să stopeze răul la sursă, pentru că sunt corupți până în măduva oaselor (vedeți declarațiile opoziției, președinte etc).

    Dacă CONSTITUȚIA nu va fi modificată, nu se va întâmpla nimic, soluția?

FORMAREA COMITETULUI DE INIȚIATIVĂ LA NIVEL NAȚIONAL PENTRU REVIZUIREA (MODIFICAREA) CONSTITUȚIEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.