Unitate pentru schimbare

A ieșit căruța hodorogită a istoriei la plimbare!

    Căruța hodorogită a istoriei a ieșit la plimbare cu altețele lor regale, snobi noștri fac lobi din toată ființa lor acestor vremuri demult apuse, cică valorile acestora sunt cele adevărate, dar aceștia au uitat un lucru esențial, și acest lucru este confirmat de clasicii epoci (Caragiale, Eminescu, Goga etc), că a fost o societate coruptă până în măduva oaselor, lucru preluat și în zilele noastre de acești hâtri politici.

    Oare ce doresc altețele lor regale cu lobbiști lor, să reînvie vremuri demult apuse? Probabil doresc, dacă nu cumva și primesc taxe de la noi cei mulți, că de li se cuvine. Oare cine are nevoie de aceste marionete? Oare cine are nevoie de perioada comunistă?

    Aceste perioade din istoria noastră trebuie renegate, nu reanimate, statul democratic presupune funcționarea unitară a legilor, atât pentru vlădică cât și pentru opincă, presupune separarea puterilor în stat cu adevărat, ori la noi chiar în CONSTITUȚIE este stipulat că numirea magistraților să fie făcute pe criterii politice, precum și a conducerii televiziuni și radioului „public”.

    Nu credeți că se impune o schimbare în societate? Aleșii „noștri”, având în vedere că sânt plătiți de noi, nu s-ar cuveni să fie plătiți în funcție de stare noastră, dacă noi o ducem rău, ei de ce să primească salarii și pensii nesimțite, doar ei sânt împuterniciți de noi să ne conducă, dacă noi o ducem rău o ducem din cauza lor. De ce aceștia când sânt dovediți de corupție, infracțiune deosebit de gravă la nivel înalt să nu facă pușcărie grea, fără posibilitate de eliberare condiționată, pentru că acești infractori fac legile…

SOLUȚIA?

CONSTITUIREA COMITETULUI DE INIȚIATIVĂ PENTRU REVIZUIREA CONSTITUȚIEI LA NIVEL NAȚIONAL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.